Triathlon: zondag 11 juni

 

Op zondag 11 juni kunnen triathleten meedoen aan de 8e editie van de MaasdijkMarathon bij verschillende afstanden. Voor beide afstanden komt een prachtig nieuw parcours. Het nieuwe parcours biedt veel voordelen voor de atleten. Op zondag 11 juni 2017 gaan alle onderdelen van de MaasdijkTriathlon van start bij Dome-X, in de Burgemeester Jansenhaven. Op de fiets maken de deelnemers na het zwemmen een mooie tocht via de Maasdijk weer terug naar Oss. Het looponderdeel zal uiteindelijk finishen op de atletiekbaan op Sportpark de Rusheuvel. Nieuw dit jaar is de 1/4 triathlon, waarbij je het parcours twee keer aflegt.

 

Rien Wittenberg (Trioss) ziet veel voordelen voor de atleten: 'Met één wisselzone is het logistiek veel gemakkelijker voor de atleten en kan het publiek ook meer van de wedstrijd zien. Daarnaast kan er door dit nieuwe parcours nu voor het eerst in jaren weer een 1/4 triathlon georganiseerd worden. Het parcours is eveneens erg snel, technisch en kent een optimale finishlocatie'. Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven. 

 

Parcours
Klik hier om de zwemlocatie te bekijken.
Klik hier om het fietsparcours te bekijken.
Klik hier om het loopparcour te bekijken

 

Meer informatie

Allle informatie over de triathlon is terug te vinden in het A-B-C. 

 

Wat kost het?

1/8 triathlon 25,00 euro
1/4 triathlon 30,00 euro
Duo - Trio 35,00 euro

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief daglicentie á 7,75 euro. Buitenlandse deelnemers die geen I-DEAL betalingen kunnen uitvoeren kunnen het inschrijfgeld overmaken op:

Naam rekeninghouder: Stichting Sportevenementen Oss
IBAN: NL64RABO0149807740
Onder vermelding van: voor- en achternaam

 

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • Tijdsregistratie
  • Verzorgingsposten langs de route.
  • Een prachtig parcours!

 

Annuleringsvoorwaarden

Als je je hebt ingeschreven en je kunt onverhoopt niet deelnemen dan kun je annuleren door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij in ieder geval je bevestigingscode uit je bevestigingsmail.

  • Tot uiterlijk 1 april: als je uiterlijk 1 april je inschrijving wilt annuleren laten we deze vervallen. Er wordt wel 2,50 euro administratiekosten in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of t-shirts plaats. 
  • Van 2 april t/m 30 april: bij annulering tussen 2 april en 30 april worden de kosten voor het startnummer van 1,50 euro en de administratiekosten van 2,50 euro in rekening gebracht. Er vindt wel restitutie van eventueel bestelde medaille en/ of T-shirts plaats.
  • Na 1 mei is annuleren niet meer mogelijk. Je ontvangt dan gewoon je startnummer en eventueel bestelde medailles en/of T-shirts. Je startnummer is overdraagbaar echter kan de tenaamstelling niet aangepast worden.